MOBILITY SEMINAR SØN. D. 21. JUNI KL. 10:00-13:30.

Mens vi arbejder på at finde en ny mobilityinstruktør, er vi så heldige at få Heidi Dehn til Farum, for at afholde mobility seminar. Vi ved det er savnet. Normalpris 350, men vi gir den første 50´er og lidt til smile-humørikon 299 dkk for 3 1/2 time med Heidi inkl. kaffepause på 15 min. Max. 25 kan joine, så skynd dig at skrive dig på sedlen i centret.

Mobility er et rigtig godt fundament for at undgå skader og til at få ekstra power til de øvelser der laves i WODsne. Du vil få ekstra meget ud af dine træninger ved at få mobiliseret dine restriktive områder og vil efterfølgende kunne mærke langt større bevægelsesfrihed.

Der vil bl. a. være fokus på bedre squats og overheadpositioner. og håndstandsintro hvis det kan nåes.

Du kan læse mere om Heidi på www.heididehn.dk