Vil du gerne øge din muskelmasse og blive guidet og trænet i løfteteknikker og hvilken betydning de har for de enkelte muskelgrupper, så er Get Stronger noget for dig. Puls180 tilbyder nu styrkehold, som udelukkende har til hensigt at hjælpe med at bygge din krop op, på en flot og velproportioneret måde. Vi må også lige pointere, at vi ikke dyrker bodybuilding, men at målet er at skabe den atletisk-muskuløse krop!

På holdet Get Stronger, fokuseres der på korrekt opbygning af muskelmassen, over hele kroppen. Al træning på dette hold ledes af kyndige professionelle instruktører.

Næsten alle idrætsudøvere har gavn af styrketræning, da gevinsterne foruden forbedret styrke er øget eksplosivitet (hurtighed), forudsat at de rigtige træningsprincipper benyttes. Ydermere kan den generelle risiko for skader nedsættes betydeligt ved hjælp af styrketræning.

Et af de vigtigste argumenter for at dyrke styrketræning er de helbreds mæssige aspekter, som følge af træningen. Øget muskel- og knoglestyrke, nedsat risiko for type-2 diabetes og overvægt er nogle af de (livs)kvaliteter, styrketræning kan og vil medføre. Især ældres funktionsevne og dermed livskvalitet kan ændres markant ved påbegyndelse af styrketræning. Og det er aldrig for sent at komme i gang! Ældre kan opnå fremskridt, som i princippet gør deres krop fysisk mange år yngre.