IMG_1887.jpg
IMG_1798.jpg

Hvem er vi?

Hos Puls180 er alle velkommen! Voksne, børn, unge, tykke, tynde, buttede, slappe, nybegyndere, motionister eller erfarne træningsfolk – i Puls180 tager vi imod alle med et smil og et venligt ”Hej, velkommen til!”.

Vores glade, venlige og professionelle trænere, samt vores niveauinddelte hold, sørger for at alle kan være med på vores træninger. Noget vi mener er nøglen til god, sikker og effektiv træning, samt holdbare træningsvaner.

Der er dog en ting vi vægter endnu højere. Nemlig vores klubånd. Vi er ikke bare et fitness- eller træningscenter, vi er en klub! Vi er medlemmernes klub, deres frirum og et sted de kan koble af, tale med venner og bekendte, samt hygge sig med andre ligesindede.

Vi afholder jævnligt arrangementer som fx. grillaftener og interne konkurrencer hvor alle kan være med, samt fester hvor vi spiser sammen, hygger og prøver kræfter med sjove og anderledes aktiviteter. Derudover støtter vi også op om vores medlemmer når de fx. tager til konkurrencer eller deltager i diverse forhindringsløb m.m.

Som nyt medlem bliver man taget godt imod af alle! Vores træning foregår på hold, hvor man naturligt falder i snak med de andre medlemmer. Alle er hjælpsomme og kommer gerne med gode råd og moralsk opbakning under træningen. Der går ikke længe før man kommer til at genkende ansigter, kende navne og føle sig hjemme hos os :)

historien bag Puls180 

Navnet Puls180 kommer af den gennemsnitlige puls på 180 ved hård træning. Det er en træningsform, man sagtens kan følge op på hjemme.

Vi åbnede i februar 2013 i Espergærde og kunne stolt åbne dørene for nye centre i hhv. Farum (august 2014) og Ballerup (juni 2015).

Der trænes i hold med uddannede, professionelle og motiverede instruktører med udgangspunkt i 45-50 minutters intensiv træning. Vi kombinerer forskellige grene inden for motions og styrke-træning og krydrer det med alternative metoder; der skal hoppes på europapaller, løftes traktordæk, trænes med kettlebells, løbes med elastik på ryggen og meget meget mere. Så her er tale om et ultimativt motiverende og effektivt koncept.

Vil du prøve os af?

Er du interesseret i en prøvetime eller er du klar til at joine teamet og melde dig ind i Puls180? Så send os en e-mail på med navn, adresse og telefonnummer, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Hvis du har spørgsmål, vil give dine input eller kunne tænke dig at være instruktør, så hold dig endelig ikke tilbage! Kontakt vores individuelle centre herunder eller tilmeld dig en prøvetime med det samme.