Mobility seminar i Ballerup for alle Puls180 medlemmer!

Skriv til Morten (mls@puls180.dk) eller Jesper (jesper@puls180.dk) for tilmelding.

Workshop I Mobilitet

DER ER PLADS TIL 20 DELTAGERE.! 
Pris: 275 kr. pr. deltager.
Du kan tilmelde dig til Morten på mls@puls180.dk eller 24838905.

”Åbn skuldrene op.” ”Du har for stive haser, du skal til at strække mere ud!”

Lyder nogle af de eksempler bekendte? Mobilitetstræning er blevet et populært emne, som flere trænere og atleter er begyndt at forstå vigtigheden af. Hvis kroppens mobilitet er begrænset, så kan kroppen ikke bevæge sig optimalt. Det er derfor vigtigt at få helt konkrete metoder til at gribe mobilitetstræningen an på. Niels vil på denne workshop give deltagere de bedste teknikker og principper til sikkert og effektivt at få forbedret mobiliteten i hele kroppen. Følgende vil blive gennemgået på dagens workshop:

- Mobilisering af hele kroppen. Gennemgang af mobilitetsprogressioner for at opnå både passiv og aktiv mobilitet for hele kroppen, som langsigtet skal mindske sandsynligheden for skader samt forbedre bevægelseskvalitet. 

- Programlægning. Der vil blive givet inspiration og programlægningsprincipper, som skal hjælpe deltagerne til at få struktur og klarhed over mobilitetstræningen . Desuden vil det blive gennemgået hvordan mobilitetstræningen optimeres i forhold til de krav som den sportsgren/aktivitet man dyrker, stiller til en. 

- Om underviseren:
Niels er en del af Gymnasticbodies’ World Team, hvilket er verdens førerende organisation indenfor formidling af gymnastisk styrke- og mobilitetstræning. Deruover er Niels personlig træner, hvor han jævnligt afholder kurser og underviser både motionister og professionelle sportsfolk i optimering af deres fysiske træning.

For mere information om Niels: (https://www.facebook.com/nielsjoergensen.personligside