• Puls180 (map)
  • 1 Hørmarken
  • Farum, 3520
  • Denmark

Vi har nu sat dato for vores vægtløftnings seminar!

Seminaret er 2 x 2 timer og foregår over 2 dage!

Lørdag d. 28 februar kl. 13:00 - 15:00

Lørdag d. 7 marts kl. 13:00 - 15:00

Du kan stadig nå at melde dig på nede i centret eller send en mail info@puls180.dk

Vil du gerne blive bedre til Crossfit? Vil du gerne lære de korrekte teknikker på clean, snatch, squat og blive bedre til disse? Så er her et tilbud til dig. På seminaret vil du gennemgå: Snatch og tilhørende støtteøvelser Clean og støtteøvelser Squat og forskellige variationer Kursets varighed er 2x2 timer, hvor du vil få de basale teknikker gennemgået, så det passer dig. Du kan efterfølgende tilkøbe ekstra timer efter behov. Se vores aktivitetskalender for fastsatte datoer. Vi starter op ved minimum 5 deltagere. Trænerne er erfarne i vægtløftning og har både danske mesterskaber, medaljer og enkelte er stadig aktive på nationalt niveau.

Pris: 400 Kr.

Kontakt Puls180 for mere info