Hvem vil ikke gerne kunne give en god massage, eller modtage en?

Lær grundlæggende sportsmassage, du kan bruge med det samme.

Alle har nok prøvet at skulle massere og efter 2 minutter kramper fingrene. Her vil du lære de grundlæggende massageteknikker, så dette ikke sker. Du vil lære at løsne de store muskelgrupper op, så affaldsstofferne i muskulaturen frigøres.

Efter endt workshop vil du, uden problemer, kunne give dine børn, kæreste, mand eller kone en oplevelse af professionel massage, som virker. Det eneste du skal medbringe er dig selv og et håndklæde. Man skal selvfølgelig været indstillet på at smide de lange bukser og bluser, da vi skal massere hinanden J.

Instruktøren er Fysiurgisk Sportsmassør og coach Per Kronholm Klintorp fra Puls180 | Farum. Per har mange års erfaringer indenfor behandling, træning, ernæring og undervisning.

Kurset vare ca. 3 time. Pris: 300 DKK ( 400 DKK for ikke-medlemmer ) Betales via din Pulskonto

Sted: Puls180 Farum - Hørmarken 1 - 3520 Farum