Elsker du funktionel træning, men synes du bliver lidt stiv i skroget af den tunge træning? Så er Mobility noget for dig:

Mobilty gør dig bedre til at dyrke funktionel træning 

Til Mobility vil du få forskellige redskaber, der gør dig i stand til at forbedre både bevægelsesmønstre samt bevægelsesudslag (ROM), så du dermed kan få det mest optimale ud af din træning. Ved at lære kroppen at arbejde ud fra stabile positioner, vil du kunne forebygge skader, men også optimere din performance!

Ved Mobility undersøger vi bevægelser, som f.eks Squat eller Overhead position, og opdager om vi er i stand til at komme ud i dem eller om der er et mobilitets-issue. Hvis det er sagen, mobiliserer vi ved hjælp af forskellige øvelser og hjælpemidler som elastikker, lacrosse-bolde, vægte eller en god makker:)

Du vil opnå en større forståelse og bevidsthed om din krops potentiale, udfordre og udforske din bevægelighed og efterhånden opleve større bevægelsesfrihed!

Et Mobilityhold varer en time og kommer omkring hele kroppen. Således dækkes de mest gængse mobilitetsproblemer, man ser hos folk.